Volg ons op Facebook

Als team ontzorgen wij in de breedste zin van het woord

Als team ontzorgen wij in de breedste zin van het woord

Schadenet Gelder is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf in Nijmegen. Klanttevredenheid staat centraal. Het blijft daarom niet bij het herstellen van schade, vertelt Teun Stam, vestigingsmanager: “Ook gratis vervangend vervoer, een haal- en brengservice, het invullen van het schadeformulier en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij horen bij het ontzorgen van de klant.”

Daarbij hoort ook advies, want niet alle schade is te repareren. Teun: “Met vervangende, tweedehands onderdelen bijvoorbeeld, kan een auto voor een redelijke prijs weer probleemloos de weg op. Daar denken wij als team van Schadenet Gelder graag in mee.” Sinds mei dit jaar herstelt het bedrijf ook voorruiten via de formule GlassDrive, een specialisme dat niet ieder schadeherstelbedrijf aanbiedt!

Het klantvriendelijke team van Schadenet Gelder Nijmegen bestaat uit zestien personen: calculators, chauffeurs, monteurs, plaatbewerkers, voorbewerkers en spuiters. Het team is hecht en enkelen van hen werken er al zo’n twintig jaar. Een schat aan kennis en ervaring! Klantwaardering: 8.9.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 024-3550091